Nederlandse Verenigingen

Op zaterdag 20 en zondag 21 (eerste paasdag) april 2019 organiseert handbalvereniging Jupiter ’76 uit Franeker voor de 28e keer het internationale zaalhandbaltoernooi om de “Jupitercup”. Dit grote zaalhandbaltoernooi zal plaatsvinden in het sportcomplex “De Trije” aan de Hertog van Saxenlaan in Franeker. Op 4 velden onder 1 dak zal er beide dagen, door ongeveer 1000 fanatieke handballers gestreden worden om de “Jupitercup”. Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugd en senioren uitkomende in de afdeling tot en met de hoofdklasse. In 2018 hebben teams uit, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Nederland deelgenomen. Er zal bij zowel de dames als de heren gespeeld worden in 4 leeftijdscategorieën:

Categorie Leeftijd
Senioren alle leeftijden
Junior A geboren op of na 01-01-2000
Junior B geboren op of na 01-01-2002
Junior C geboren op of na 01-01-2004

Randprogramma:

Natuurlijk zorgen wij naast het handbal ook voor ontspanning. Zo wordt het toernooi gestart met een discoavond in sportkantine ‘de Trije’.  Zaterdag is er een Tropical Party in het plaatselijke overdekte zwemparadijs; zwembad Bloemketerp. Dit is voor de jeugd gratis toegankelijk. Voor volwassenen zorgen de horeca ondernemers voor het nodige vermaak in het centrum van Franeker. Ter afsluiting van het toernooi hebben we natuurlijk de prijsuitreiking en sluiten we de zondagavond af met een spetterende Goodbye Party.

Inschrijving:

De inschrijving voor de Jupitercup 2019 is mogelijk tot uiterlijk 23 februari 2019.

Wilt u zich aanmelden voor de Jupitercup vul dan het digitale  inschrijfformulier in.

Tot Slot:

Het spreekt voor zich dat wij niet eerder dan zeven weken voor het toernooi u definitief kunnen berichten of uw vereniging wel of niet aan dit toernooi kan deelnemen.