Scheidsrechters

Op zaterdag 20 en zondag 21 april (eerste paasdag) 2019 organiseert handbalvereniging Jupiter ’76 uit Franeker voor de 28e keer het internationale zaalhandbaltoernooi om de “Jupitercup”.

Dit grote zaalhandbaltoernooi zal plaatsvinden in het sportcomplex “De Trije” aan de Hertog van Saxenlaan in Franeker. Op 4 velden onder 1 dak zal er beide dagen, door ongeveer 1000 fanatieke handballers gestreden worden om de ‘Jupitercup’.

Het toernooi wordt georganiseerd voor jeugd en senioren uitkomende in de afdeling tot en met de hoofdklasse. Voor 2018 worden teams uitgenodigd uit Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Zweden, Zwitserland,  en uiteraard Nederland.

Om zo’n groot internationaal toernooi te doen slagen is een goede arbitrage een must. Het is daarom de bedoeling dat het grootste deel van het toernooi wordt gefloten door koppels. De ochtend wedstrijden (de B en C jeugd) zullen gedeeltelijk solo gefloten worden.

Wij nodigen u uit om als scheidsrechter aan dit toernooi deel te nemen. U kunt zich hiervoor aanmelden tot 23 februari 2019.

U kunt zich aanmelden door middel van het digitale inschrijfformulier

Wat kunnen wij u bieden:

  • Op de speeldagen ontvangt u consumptie- en lunchbonnen en staat er een lunchpakket voor u klaar.
  • Mocht u van ver komen, dan verzorgen wij voor u de overnachting van zaterdag op zondag met ontbijt.
  • Als aandenken ontvangt U een vaan.
  • Ter afsluiting van dit toernooi wordt er voor alle deelnemers een groot feest georganiseerd, waar u natuurlijk van harte welkom bent.

Mocht u positief reageren dan ontvangt u een week voor het toernooi nader bericht over de invulling van de speeldagen en uw taak daarin.